فرمول ساده خوش عکس بودن

اگرفکر می کنید فتوژنیک نیستید ،نگران نباشید این مشکل هم راه حل دارد . عوامل زیادی در خوش عکس بودن یا بدعکس بودن یک چهره نقش دارد . مثلا نور پردازی یکی از فاکتورهای مهم است که می تواند در عکاسی پرتره عیب ها را بپوشاند و چهره زیباتری را ثبت کند . وقتی نور شدید خورشید به افرادی که در مقابل دوربین قرار دارند تابیده می شود ، احتمال زیادی وجود دارد که نتیجه کار خوب از آب در نیاید .
برای خوش عکس بودن باید چند فرمول ساده را بدانید . قدم اول این که مراقب لباس پوشیدنتان باشید . حتی اگر عکاس هم نباشید ، بدون شک می دانید که انتخاب رنگ و طرح لباس درخوش عکس بودن شما چقدر می تواند تاثیر داشته باشد . پس به جای این که دوربین و عکاس را مقصر بدانید ، در انتخاب لباس مناسب دقت کنید . لباس هایی که راه های افقی دارند ، شما را عریض تر نشان می دهند و پوشیدن لباس هایی با طرح های شلوغ و نزدیک به هم نیزبرای عکاسی دیجیتال ، مناسب نیست .
لباسی را برای عکاسی انتخاب کنید که با چهره و رنگ پوستتان همخوانی داشته باشد و به مد روز یا رنگ سال کاری نداشته باشید تا جایی که امکان دارد ازپوشیدن لباس هایی بارنگ قرمز و سیاه و سفید خودداری کنید چرا که دوربین های دیجیتال معمولا وقتی در وضعیت خودکار قرار دارند در نشان دادن این رنگ ها ضعیف عمل می کنند و این مسئله در چهره شخص اثر می گذارد.
برای برداشتن قدم دوم باید زوایای چهره خودتان را بشناسید و بهترین زاویه را در معرض لنز دوربین قرار دهید . معمولا افراد خوش عکس می دانند چگونه در مقابل دوربین قرار بگیرند . یک پیشنهاد این است که مقابل دوربین بایستید و زوایای چهره تان را مورد بررسی قرار بدهید . آن وقت متوجه خواهید شد که نیم رخ چپتان بهتر است در کادر دوربین عکاسی قرار بگیرد یا اگر به صورت سه رخ در مقابل دوربین بایستید ، خوش عکس تر خواهید بود.
در مرحله بعد بهتر است مراقب قرمزی چشم ها یا پلک زدن در زمان کلیک دوربین باشید . البته اگر قبل از کلیک خوردن دوربین ، پلک بزنید ، نتیجه کار متفاوت خواهد بود . خیره شدن به یک منبع نور به مدت چند ثانیه ، اندازه مردمک وقرمزی چشم را کاهش می دهد، با این حال هرگز به نور مستقیم خورشید خیره نشوید . همچنین زمانی که در مقابل دوربین قرار دارید ، دندان هایتان را به یکدیگر فشار ندهید،آرام باشید و به طور مصنوعی لبخند نزنید .
اگر می خواهید خوش عکس باشید وضعیت نشستن یا ایستادن مناسب را تمرین کنید . برای فتوژنیک بودن ژست های مختلفی وجود دارد . امام مهم تر از همه این است که با اعتماد به نفس کامل درمقابل دوربین قرار بگیرید . سرتان را پایین نگیرید و با تمرین تکنیک های تنفس و درست ایستادن و نشستن یک قدم به سوی خوش عکس شدن گام بردارید .
به جای لبخند زدن های مصنوعی ، به خاطرات خوش زندگی تان فکر کنید و با چشم هایی خندان درمقابل دوربین قرار بگیرید .
درانتخاب پشت زمینه دقت کنید واز عکاس بخواهید تا زاویه دوربین را به گونه ای تنظیم کند که درست در مقابل یا بالاتر از چشمانتان قرار بگیرد . یک روش دیگر برای خوش عکس بودن این است که سه ثانیه قبل از شلیک دکمه شاتر سرتان را پایین بیاندازید و به آرامی به طرف بالا بیاورید ، بهتر است به دوربین خیره نشوید و به اطراف نگاه کنید . یک ژست ساده دیگر این است که در زاویه ۴۵ درجه در برابر دوربین قرار بگیرید و سرتان را به طرف لنز بچرخانید . یکی از پاهایتان را به صورت ضربدر در مقابل پای دیگر قرار دهید و کمی روی پای جلوتر خم شوید.